1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yaban Hayvanları Kars’ta Emin Ellerde
Seçim | 'Kars ve Bölge İlleri' Sandığa Gitti

Seçim | 'Kars ve Bölge İlleri' Sandığa Gitti

Kars ve bölge illerinde yaşayan yurttaşlar farklı nedenlerle boşalan muhtarlıkların seçimi için beldelerinde sandık başına gitti.

A+A-

Kars ve bölge illerinde yaşayan yurttaşlar farklı nedenlerle boşalan muhtarlıkların seçimi için beldelerinde sandık başına gitti.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar doğrultusunda, Erzurum'un Azizeye, Oltu, Hınıs, Olur, Karaçoban, Horasan, Tekman, Karayazı, Çat ve Şenkaya'daki bazı mahallelerde, Ağrı'da merkeze bağlı Yazıcı ve Sarıdoğan ile Hamur ilçesinin Kaynaklı ve Danakıran köyleri, Kars'ta merkeze bağlı Subatan köyü ve Fevziçakmak Mahallesi, Ardahan'da merkeze bağlı Tunçoluk ve Tepesu ile Göle ilçesine bağlı Yanatlı köyleri, Iğdır'da merkeze bağlı Çalpala ve Suveren köyleri ile Tuzluca ilçesine bağlı Ombulak, Kırbulak ve Bağlan köyleri, Erzincan'da ise merkeze bağlı Kavakyolu ve Davarlı mahalleleri ile İliç ilçesinde 3, Kemaliye ve Refahiye ilçelerinde 5'er, Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde birer köy ve mahallede muhtarlık seçimi için sandık kuruldu.

Seçmenler, sabah erken saatlerde oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Polis ve jandarma ekiplerinin oy kullanma işleminin sorunsuz yürütülmesi için tedbirler aldığı yerleşimlerde oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.