1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yalancı Bahar Sona Eriyor!
Heykeltıraş Aksoy İnsanlık Anıtında

Heykeltıraş Aksoy 'İnsanlık Anıtı'nda

Heykeltıraş Mehmet Aksoy, Anıt yıkım ekibiyle birlikte objektiflere pozlar verdi.

A+A-

Kars’taki İnsanlık Anıtı’nın mimarı ünlü Heykeltıraş Mehmet Aksoy, Anıt yıkım ekibiyle birlikte objektiflere samimi pozlar verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “ucube” diye nitelendirdiği İnsanlık Anıtını yapan heykeltıraş Mehmet Aksoy, 23 Nisan günü 200’e yakın sanatçıyla İnsanlık Anıtına gelerek miting yapacaklarını açıkladı.

Heykeltıraş Mehmet Aksoy İnsanlık Anıtı ziyaret etti. Anıt alanında bulunan taşeron firma yetkilileri ve çalışanlarıyla sohbet eden heykeltıraş kendisine ikram edilen çayı içti. Aksoy İnsanlık anıtının resimlerini çekti. Anıtı ziyarete gelenlerle resim çektirdi.
Anıtın yıkım kararının yargısız infaz olduğunu savunan Aksoy, “Mahkeme safhası bile bitmeden böyle heykeli alel acele yıkmak için, hem de çok önemli bir günde çocuk bayramında heykel yıkımına başlanıyor bu çok manidar. Neden bugün seçildi ki? Boş bir gün seçilebilirdi, bayram olmayan bir gün seçilebilirdi. Biz de inadına bayramı burada kutlayacağız.” dedi.
Anıt alanında yıkım ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Aksoy, birçok ziyaretçiyi de kendi fotoğrafladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.