1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars 36 Spor'a Coşkulu Karşılama
HDP'li Adaylar 'Baro'yu Ziyaret Etti

HDP'li Adaylar 'Baro'yu Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Belediye Eşbaşkan adayları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, Kars-Ardahan Bölge Baro’sunu ziyaret etti.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Belediye Eşbaşkan adayları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, Kars-Ardahan Bölge Baro’sunu ziyaret etti.

Bilgen ve Alaca, Baro Başkanı İbrahim Baştimar, Baro Yönetim Kurulu üyeleri ve avukatlarla bir araya geldi.

whatsapp-image-2019-02-25-at-18.57.45.jpeg

hdp-baro.jpeg

Haberin öncesi

Eşbaşkan Adayları Esnaf Ziyaretinde

hdp-esnaf-(1).jpeg

hdp-esnaf-(2).jpeg

hdp-esnaf-(3).jpeg

hdp-esnaf-(4).jpeg

HDP belediye eşbaşkan adayları, 31 Mart yerel seçimleri kampanyası çerçevesinde esnaf ziyaretleri devam ediyor. Halk tarafından coşkuyla karşılanan belediye eşbaşkanları, gasp edilen belediyeleri tekrar alarak iktidara ders vereceklerini vurguladı. 

HDP Kars Belediye Eşbaşkan adayları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen seçim çalışmaları kapsamında Kazım Bey Caddesi ve Aşık Şenlik Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgiyle karşıladığı eşbaşkan adayları hem halkın sorunların dinledi, hem de yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 

'ÇOĞULCU BELEDİYECİLİK'

HDP’nin kazanması durumunda Kars Belediyesi’nin halkla birlikte yönetileceğini bir kez daha vurgulayan Alaca, HDP’nin şeffaf, katılımcı ve çoğulcu belediyecilik yapacağını söyledi. Alaca, “Belediyecilik anlayışımız kapsamında kadınlar ve gençlere eşit temsiliyet sağlanacak. Kuracağımız kooperatifler ve atölyelerle istihdam alanları sağlayacağız” dedi.

'KAYYUM KORKUMUZ YOK'

Ardından konuşan Bilgen ise, "Biz daha önce Kars’ı yönetmedik. Geçmişte yönetenler gibi çalıp çırpmadık. HDP’nin oyu Kars’ta gün geçtikçe yükseldiği için ellerinde bir tek şey kalıyor o da  ‘HDP kazandığı zaman kayyım atanır’ propagandası. Eğer birine kayyum atanacaksa mevcut belediye başkanına kayyum atanması gerekiyor. Mevcut belediyeyle ilgili müfettiş raporları var. İşe gitmeyen ve maaş alan personeller ile ilgili belediyeye gönderilen tutanaklar var. Bunlar elimizde mevcut ama hakkında hiçbir işlem yapılmıyor. Bizim kayyum korkumuz yok. Kayyum mevzusunu ortaya atanlar HDP’nin her gün biraz daha güçlendiğini görenlerdir” dedi. 

hdp-021.jpg

hdp-022.jpg

hdp-023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler