1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Eşbaşkan Ayhan Bilgen İfade Verdi
HDP'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

HDP'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

HDP Belediye Eşbaşkan adayı Şevin Alaca, Kars'ın Alparslan ve Halitpaşa mahallesinde kapı kapı dolaşarak 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Belediye Eşbaşkan adayı Şevin Alaca: seçim çalışmaları kapsamında Alpaslan ve Halitpaşa Mahallesi’ndeki yurttaşları ziyaret etti.

Kars'ta kapı kapı dolaşarak, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çeken HDP’li belediye eşbaşkan adayı, sandıkta yapamadıklarını kayyum politikası ile yapanlara halkın gereken cevabı 31 Mart günü vereceğini belirtti.

HDP Kars Belediye Eşbaşkan Adayı Şevin Alaca, seçim çalışmaları kapsamında Alpaslan ve Halitpaşa mahallelerindeki yurttaşları ziyaret etti. Yurttaşların talepleri ve sıkıntılarını dinleyen Alaca, mahallede yoğun ilgi ile karşılandı. Mahalleden bir yurttaş, “Sıkıntılarımızı gün gibi ortada. Yollar köstebek yuvası gibi. Her yer göle dönmüş, çamurdan yürüyemiyoruz. Belediye zorunlu görevlerini yerine getirmediği için hala ‘yol, su, çöp, kanalizasyon’ talebinde bulunuyoruz” dedi.

Alaca, Kars’ı yönetenlerin halkların temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için halkın, yol, su, kanalizasyon talebinde bulunduğunu söyledi. Alaca, “Burası Halitpaşa mahallesi, seçim çalışması yürütüyoruz. Gördüğünüz gibi yollar yürünecek halde değil. Kars halkı bu çağdışı şartlarda yaşıyor. Kars halkı bu rezalete katlanmak zorunda değil. 21’inci yüzyılda konuştuğumuz şeyler utanç verici. 31 Mart’ta bu kötü yönetimlere ‘dur’ diyeceğiz. Kars halkı layık olduğu koşullarda yaşayacak” dedi.

hdp-018.jpg

hdp-019.jpg

İlgili haber...

HDP'nin Seçim Şarkısı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Belediye Eşbaşkan Adayı Ayhan Bilgen, Aşık Mahsuni Şerif’in "Dargın Mahkum" türküsünün sözlerini Kars’a uyarladı.

Bilgen, 20 yıldır kentte yaşanan yolsuzluk ve hizmetsizliği de ayrıca klip olarak yayınladı. 

Bilgen’in Kars’a uyarladığı Dargın Mahkum şarkı sözleri şu şekilde:

“Darıldım darıldım kaderine Kars’ın böyle mi olacaktı?

Vuruldum vuruldum ben sana Kars’ın böyle mi kalacaksın?

Serhat şehri içinde ayağım kara battı, ayağım kara battı

Yahu be ne haldir? Öldüm 20 yıldır

Gelenler yiyip gitti, yiyenler çekip gitti

Dağ gibi dağ gibi Kars’ım benim ne çabuk sönüp gitti

Yoruldum yoruldum hal bilmezden Serhat’ım dibe battı

Dirildik dirildik yeniden geldik biz seni dostumuz bildik

HDP doğru söyler Kars’a da hizmet eyler, Kars’a da hizmet eyler,

Yahu neredeyiz biz buradayız, Yahu neredeyiz biz buradayız

Anlarsa Kars’ım anlar, anlarsa halkım anlar

Ağlama sızlama Kars’ım benim bir gün biter yaralar

Yoruldum yoruldum hal bilmezden Serhat’ım dibe battı

Dirildik dirildik yeniden geldik biz seni dostumuz bildik"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler