1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Gülistan Doku 1000 gündür Kayıp
Gülistan Doku 1000 gündür Kayıp

Gülistan Doku 1000 gündür Kayıp

Munzur Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Gülistan Doku’dan 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana haber alınmıyor.

A+A-

Munzur Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’dan (21), 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana haber alınmıyor.

PolitiKARS'ın bianet'den derlediği habere göre; Doku’nun kaybedilişinin bininci gününe girdi, fakat dosya iki yıldır hiçbir şekilde aydınlatılmadı. 

Doku dosyasının baş şüphelisi Zainal Abarakov birçok kez gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Avukatların, ailenin ve kadın örgütlerinin tepkilerine rağmen Abarakov tutuklanmadı.

DAVADA İLERLEME YOK!

Doku’nun dosyasına 28 Haziran’da giren belgeye göre, telefon sinyalinin en son tespit edildiği Sarı Saltuk Viyadüğü’nü gören ve yola uzaklığı nedeniyle net olmayan 3,5 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü, iyileştirilmesi için Ulusal Kriminal Büro'ya gönderilmişti. Doku ailesi avukatı Ali Çimen, Ulusal Kriminal Büro'dan gelecek olan görüntünün önemine değinerek, soruşturmanın yönünün değişebileceğini söylemişti fakat gelinen aşamada hiçbir değişiklik yaşanmadı.

Doku’nun kaybedilişinin ilk gününden bu yana en son görüştüğü Abarakov'u sorumlu tutan aile, tutuklanması için defalarca Adliye kapısında adalet talep etti.

GÜLİSTAN DOKU NEREDE?

Gülistan Doku'nun ailesi ve sosyal medya kullanıcıları, sosyal medyada, "Gülistan Doku nerede?" diye seslendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler