1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Fetö Operasyonlarında İlginç Detaylar
Enver Akkaya, CHP'den İstifa Ederek İYİ Parti'ye Katıldı

Enver Akkaya, CHP'den İstifa Ederek İYİ Parti'ye Katıldı

CHP’den istifa eden Kars’ın Arpaçay ilçesi eski Belediye Başkanı Enver Akkaya, İYİ Parti’nin ilçe belediye başkan adayı olacak.

A+A-

CHP’den istifa eden Kars’ın Arpaçay ilçesi eski Belediye Başkanı Enver Akkaya, İYİ Parti’nin ilçe belediye başkan adayı olacak.

İki dönem CHP’den Arpaçay ilçe belediyesi başkanlığı yapan Enver Akkaya, önceki gün (5 Şubat) partisinden istifa etti.

enver-akkaya.jpg

Akkaya, Arpaçay’dan belediye başkanı olmak için Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, partisinin 26 Ocak tarihinde yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında, Kars’ın Akyaka, Arpaçay ve Digor ilçesinin de aralarında olduğu 209 seçim bölgesindeki adaylar belirlenmişti.

Akkaya’nın aday gösterilmediği Arpaçay’da, partinin ilçe gençlik kolları başkanı Mahir Demirtaş aday gösterilmişti.

İYİ PARTİ’DEN TEKLİF ALDI

CHP’nin adayını açıklamasının ardından İYİ Parti’ye katılacağı kulislerde konuşulan Akkaya, Pazartesi günü (5 Şubat) resmi başvurusunu yaptı.

  • Akkaya'nın rozetinin İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından takılacağı ve İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olarak ilan edileceği belirtildi.

enver-akkaya-001.jpg

GazeteKars'ın haberine göre, Kars İl Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yapan Kars’ın Arpaçay ilçesi eski Belediye Başkanı Enver Akkaya’ın İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olarak ilan edileceği belirtildi.

Akkaya'nın İYİ Parti'ye katılması ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, “İl ve ilçelerimizi, İYİ Belediyecilik anlayışımızla tanıştırmak için; adaylarımızı milletimize takdim ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten, Arpaçay Belediye Başkanlarından Sayın Enver Akkaya bey bugün İYİ Parti Kars İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, 31 Mart 2024 Mahalli idareler yerel seçimlerde bende varım diyerek, Arpaçay ilçemiz için partimizden resmi başvurusu ile adaylığını açıklamıştır. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Milletimize ve memleketimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler