1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan | Çıldır Gölü'nde 'Kızak Tren'
‘Çıldır Kış Şöleni’ İçin Protokol

‘Çıldır Kış Şöleni’ İçin Protokol

"Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleni" için kurumlar arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Çıldır Kaymakamlığı, Serhat Kalkınma Ajansı ve Çıldır Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl 6.si gerçekleştirilecek "Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleni" için kurumlar arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol Çıldır Kaymakamlığında Kaymakam Bedirhan İmamoğlu'nun makamında Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu ve Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan YDO Koordinatörü Nurullah Karaca'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu yapmış olduğu açıklamada, "Bölge'de kış doğa ve kültür turizminde kapasite geliştirilmesi sonuç odaklı program kapsamında yürütülen organizasyon başta Çıldır, Ardahan olmak üzere Bölge turizmi için oldukça önem taşımaktadır. Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleni yerel ve ulusal basın tarafından her yıl dikkatle takip edilmektedir. Bu yönü ile Ardahan turizm sektörü için önemli organizasyon olan "Çıldır Kristal Göl Atlı Kış Şöleni" Serhat Kalkınma Ajansı, Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediyesi işbirliği ile 09 Şubat Cumartesi günü yapılacaktır" dedi.

‘Çıldır Kış Şöleni’ İçin Protokol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.