1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Newroz - Nevroz - Nevruz Kutlu Olsun
Ayhan Bilgen, Karşımızda ‘Voltran’ Var!

Ayhan Bilgen, Karşımızda ‘Voltran’ Var!

HDP Kars Belediye Eşbaşkan Adayı Ayhan Bilgen, AK Parti’nin adayını MHP lehine geri çekmesiyle muhataplarının değiştiğini belirterek, ”Aslında karşımızda çizgi film kahramanı Voltran var” dedi.

A+A-

HDP Kars Belediye Eşbaşkan Adayı Ayhan Bilgen, AKP’nin adayını MHP lehine geri çekmesiyle muhataplarının değiştiğini belirterek, ”Aslında karşımızda çizgi film kahramanı Voltran var. Beyni Vatan Partisi, gövdesi MHP, kolları İyi Parti, ayakları da DSP olan bir Voltran var” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HDP’nin Kars Belediye Eşbaşkan adayları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen, hem kentteki esnafı ziyaret etti hem de mahallelerde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları sırasında konuşan Bilgen, şu ifadeleri kullandı: “Başından beri Kars’taki seçimlerin HDP ile bir parti arasında geçeceğini söylüyorduk. Bu partinin AKP olma ihtimali yüksekti. Anketler en azından bunu gösteriyordu ama şu an itibariyle artık muhatabımız, partnerimiz değişmiş durumda. Biz o ismi söylemeyelim. Çünkü karşımızda aslında çizgi film kahramanı Voltran var. Beyni Vatan Partisi, gövdesi MHP, kolları İyi Parti, ayakları da DSP olan bir Voltran var. HDP Kars’ı savunacak ve kazanacak” dedi.

‘Kars halkı bunu hak etmiyor’

Uzun süredir borçları ve yolsuzlukları ile gündeme gelen MHP’li Kars Belediyesi, kentte asgari hizmetlerin de yerine getirememesinden kaynaklı Sarıkamış ve Dağpınar belediyelerine dair araçlar kente hizmet sunuyor. Bu durumu da değerlendiren Bilgen, şunları söyledi: “Büyükşehirlerde ilçe ve belde hizmetleri il merkezinden yönetilir. Kars’ta ilin ihtiyaçları Sarıkamış ve Dağpınar belediye araçları ile karşılanıyor. Bu durum belediyenin iflasının ilanıdır. Araçlarına yakıt bulamayan, arızalarını tamir etmek için kaynak bulamayan bir belediyeyi Kars halkı hak etmiyor. Bu tablodan çıkmak için 31 Mart tarihi bir fırsattır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler