Alınak, Oğuz Kaan Salıcı ile Görüştü

Alınak, Oğuz Kaan Salıcı ile Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan aday adayı Mimar Ali ihsan Alınak, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüştü.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan aday adayı Mimar Ali ihsan Alınak, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüştü.

CHP Genel Merkezinde bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Ali İhsan Alınak,  yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kars ile ilgili temel konuların konuşulduğu görüşmede, CHP’nin Kars’ta en iddialı parti olduğu vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kars’ı oldukça önemsediklerinin altını çizerek; Alınak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Alınak'ın CHP Genel Merkezi'ni ziyareti ve üst düzey görüşmesi, hakkında Kars'ta üretilen resmi aday adayı değil tartışmalarına son verdi.

ali-ihsan-alinak-oguz-kaan-salici.jpg

İlgili haber...

Ali ihsan Alınak, AREV Gecesine Katıldı 

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) İstanbul'da, "Robothan" Projesiyle Türkiye birincisi seçilen ve ülkemizi Çin'de temsil edecek Ardahan  23 Şubat ilkokulu Öğrencileri için moral gecesi hazırladı.

Başarılı Ardahanlı öğrenciler için yapılan moral gecesine yoğun katılım oldu. Geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Gürsel Tekin, CHP eski Miletvekili Barış Yarkadaş, Fox Haber Genel Yayın yönetmeni Doğan Şentürk, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ekonomist Ediz Zeyrek, CHP Kars Belediye Başkan aday adayı Ali İhsan Alınak ile çok sayıda misafir katıldı.

arev-gecesi-1.jpeg

arev-gecesi-2.jpeg

arev-gecesi-3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler