1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 42 kişi Gözaltında Bulunuyor!
AK Parti'de Adaylık Başvuruları Devam Ediyor

AK Parti'de Adaylık Başvuruları Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilliği adaylığı için başvurular yoğun şekilde devam ediyor.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilliği adaylığı için başvurular yoğun şekilde devam ediyor.

KHA'nın haberine göre, AK Parti'den 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Kars'tan aday adaylık başvurusunda bulunanları yayımlıyoruz.

İşte aday adayı olanlar...

  • Yusuf Durmuş, AK Parti'den Aday Adayı

Yusuf Durmuş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilliği aday adaylığı için ilk başvuruyu yapan oldu.

AK Parti’deki yöneticilik görevinden istifa ederek 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Kars'tan aday adalık için başvuruda bulundu.

yusuf-durmus.jpg

Yusuf Durmuş’un başvurusunu AK Parti Kars İl Başkan Vekili Abdulkadir Sarıdağ ve Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Tüzen aldı.

  • Dr. İmdat Muğlu, Ankara'dan Başvuru Yaptı

Türkiye Badminton Federasyonu As Başkanı, TBBDF Yönetim Kurulu Üyesi, RADEV Başkan Yardımcısı, Dr. İmbat Muğlu, AK Parti Kars Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Dr. İmbat Muğlu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ne giderek Kars Milletvekilliği için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

  • Yunus Kılıç, Görevinden İstifa Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Başdanışmanı ve 24. Dönem AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’tan Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

Kılıç, yaptığı açıklamada, akademisyen olarak memleketine hizmet etmenin yanı sıra AK Parti ile siyasete girerek bu alanda da hem ülkesine hem memleketi olan Kars'a hizmet ettiğini hatırlattı.

  • Ahmet Recep Tekcan, Ankara'dan Başvuru Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü görevinden sonra siyasete atılan Ahmet Recep Tekcan, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı için Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ne müracaatını yaptı.

  • Prof. Dr. Mitat Şahin, Kars Milletvekili Aday Adayı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mitat Şahin AK Parti Kars Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

Prof. Dr. Mitat Şahin’in aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın aldı.

  • Suat Ögel, Kars Milletvekili Aday Adayı

Karslı iş insanı Suat Öğel, 24 Haziran seçimleri için AK Parti Kars Milletvekilliği aday adaylığın açıkladı.

  • Halit Özer, 'Turizmin Gülen Yüzü' Olarak Başvurdu

Turizmci Halit Özer, AK Parti Kars Milletvekili adaylığı için başvuru yaptı.

Kars’ın tanınan simalarından, “Turizmin gülen yüzü” olarak anılan Halit Özer, aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptı.

halit-ozer.jpg

İl Başkanı Adem Çalkın’a dosyasını sunan Özer, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Kars’a hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

  • Yasin Aşkın Yıldırım, Kars Milletvekili Aday Adayı

Yasin Aşkın Yıldırım, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ankara AK Parti Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu yapan Yasin Aşkın Yıldırım, adaylığının ve 24 Haziran seçimlerinin Kars’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

  • Av. Suat Doğan, Kars Milletvekili Aday Adayı

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana aktif görevlerde bulunan, 24. Dönem Kars Milletvekili adayı da olan Av. Suat Doğan, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a başvuru dosyasını sunan Av. Suat Doğan, 24 Haziran seçimlerinin Kars’a ve ülkemize hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

  • Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Milletvekili Aday Adayı

Selahattin Beyribey, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

  • Prof. Dr. Ömür Deveci, Kars Milletvekili Aday Adayı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Ömür Deveci, AK Parti Kars Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı resmi başvurusunu AK Parti İl başkanı Adem Çalkın’a sunan Prof. Dr. Ömür Deveci, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Kars’a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

  • Remzi Aras, Adaylık Başvurusunu yaptı

AK Parti’de 8 yıl il başkanlığı görevi yapan Remzi Aras, AK Parti Kars Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

24 Haziran seçimlerinden Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a sunan Remzi Aras, el ele, gönül gönüle herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak için çalışması gerektiğini, kendisinin de bu amaçla aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

  • Garip Ebiri'den Adaylık Başvurusu

Karslı işadamı Garip Ebiri, 24 Haziran seçimlerinden Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı.

Başvurusu dosyasını AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a sunan Garip Ebiri, seçimlerin ülkemize ve Kars’a hayırlar getirmesini diledi.

  • Av. Ensar Erdoğdu, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Bir dönem AK Parti Kars İl Başkanlığı görevini de yürüten Av. Ensar Erdoğdu, 24 Haziran seçimlerinden Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı.

Başvurusu dosyasını AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a sunan Erdoğdu, seçimlerin ülkemize ve Kars’a hayırlar getirmesini diledi.

  • Fettah Çetinkaya, Başvurusunu Yaptı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkan Yardımcısı ve Ahmet Arslan’ın danışmanı Fettah Çekintaya, 24 Haziran seçimlerinden Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı.

Başvurusu dosyasını AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a sunan Fettah Çetinkaya, seçimlerin ülkemize ve Kars’a hayırlar getirmesini diledi.

Güncelleme... 29.04.2018

Ayrıntılar gelecek...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler