1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Tutuklamalara Tepki
AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti

AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti

Kulislere düşen son dakika haberlerine göre AK Parti, Kars belediye başkan adayı Ensar Erdoğdu'yu MHP'li aday Çetin Nazik lehine çekti.

A+A-

AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu "Cumhur İttfakı" aday listelerini YSK'ya vermeye başladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin seçim kurullarına aday listelerini verme süresi yarın akşam 17.00'de bitiyor.

AK Parti adaylarını geri çekti

AK Parti, belediyesi HDP'de olan ve MHP'nin kazanabileceği Iğdır'la yine MHP adayının güçlü olduğu Kırklareli'nde çıkardığı adayları geri çekti.

***

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Kars'ta Belediye Başkan adayını çekti.

Daha önce AK Parti Kars Belediye Başkanı Adayı olarak açıkladığı Av. Ensar Erdoğdu, AK Parti ve MHP'nin yerel seçimlere dönük uzlaşarak protokole bağladığı ittifak kapsamında geri çekildi. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'da Kars'ta belediye başkan adayını çektiklerini doğruladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'de daha önce MHP Seçim İrtibat Bürosu'nda AK Parti'nin Kars Belediye Başkan Adayını çektiğini ifade ederek "Cumhur İttifakının Kars Adayı Çetin Nazik'tir" demişti.

Kars'ta MHP'yi destekleme kararı alan AK Parti, Belediye Meclisi aday listelerini de geri çekerek MHP ile ortak liste oluşturacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler