1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. 50 Futbol Takımı Erzurum'da Kamp Yapacak
50 Futbol Takımı Erzurum'da Kamp Yapacak

50 Futbol Takımı Erzurum'da Kamp Yapacak

Erzurum Palandöken Dağı'nda bulunan "Yüksek İrtifa Kamp Merkezi", sezon öncesi yaklaşık 50 futbol takımını ağırlayacak.

A+A-

Erzurum Palandöken Dağı'nda bulunan "Yüksek İrtifa Kamp Merkezi", sezon öncesi yaklaşık 50 futbol takımını ağırlayacak.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının tercih ettiği merkez, 22 futbol sahası ile dünyada şehir merkezinde yer alan tek yüksek irtifa kamp alanı olma özelliği taşıyor.

2023-2024 sezonu öncesinde birçok farklı spor branşının kamp yapmasına olanak sağlayan merkez, yabancı takımların da tercih ettiği bir yer haline geldi.

50 TAKIM KAMP YAPACAK

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erzurum'daki Palandöken Dağı'nda bulunan ve 2 bin rakımın üzerinde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, sunduğu imkanlarla sezon öncesi yaklaşık 50 futbol takımını ağırlayacak.

Hem kent merkezi ile oteller bölgesine yakınlığı hem de saha şartları dolayısıyla Süper Lig başta olmak üzere TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının tercih ettiği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, futbolcuların yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sunuyor

Kurulduğu günden bu yana 500'ün üzerinde yerli ve yabancı kulübü ağırlayan tesis, 22 futbol sahası ile dünyada şehir merkezinde yer alan tek yüksek irtifa kamp alanı olma özelliğiyle de dikkati çekiyor.

Geride kalan yıllarda Süper Lig'den Çaykur Rize spor, Antalyaspor, Kayserispor, Alanyaspor, MKE Ankaragücü, Hatayspor ve Konyaspor'u ağırlayan merkez, birçok yabancı takımın da sezon hazırlıklarına ev sahipliği yaptı.

Rezervasyonların sürdüğü ve temmuz ayının ilk haftasında takımların geleceği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, 2023-2024 sezonu öncesinde futbolcuların güç depolamasına imkan sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.