1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca Hakkında İddianame Hazırlandı
Zafer Turan, Bugsaşspor İle Yollarını Ayırdı

Zafer Turan, Bugsaşspor İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bugsaşspor'da teknik direktör Zafer Turan, karşılıklı anlaşarak kulüple yollarını ayırdı.

A+A-

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bugsaşspor'da teknik direktör Zafer Turan, karşılıklı anlaşarak kulüple yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bugsaşspor, teknik direktör Zafer Turan ile iki hafta önce yapılan toplantının ardından karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı. Zafer Turan yönetimindeki Bugsaşspor ilk yarıyı 26 puan ile 7. sırada tamamladı.

Teknik direktör Zafer Turan, bu karar iki hafta öncesinde karşılıklı oturup karar verildiğini belirterek, "İlk devrenin bitmesinin ardından da bu karar yürürlüğe koyduk. Bugsaşspor yeni bir yapılanma içinde olacaktır. Biz de hedeflerimize uygun bir yapıda devam etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.