YSK Protestosuna 3 GÖZALTI

YSK Protestosuna 3 GÖZALTI

Iğdır'da, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) bazı bağımsız milletvekili adaylarının adaylıklarını iptal etmesini protesto amacıyla düzenlenen yürüyüşte, terör örgütü lehine slogan attıkları ve sözde PKK ba

A+A-

Iğdır'da, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) bazı bağımsız milletvekili adaylarının adaylıklarını iptal etmesini protesto amacıyla düzenlenen yürüyüşte, terör örgütü lehine slogan attıkları ve sözde PKK bayrakları taşıdıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.
 

Edinilen bilgiye göre, dün, Barış ve Demokrasi Partisi Iğdır İl Başkanlığı'ndan başlayıp Zübeyde Hanım Bulvarı'nda sona eren yürüyüş ve ardından yapılan basın açıklaması sırasında, terör örgütü PKK'nın sözde bayraklarını taşıdıkları ve terör örgütü lehine slogan attıkları gerekçesiyle C. Ç., H. E. ve P.T, bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.