Yeşil Sol Parti’den Seçim Bürosu Açılışı

Yeşil Sol Parti’den Seçim Bürosu Açılışı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Kars merkez ve Digor ilçesinde seçim bürolarını açtı. 

A+A-

Yeşil Sol Parti’nin Kars'taki seçim büroları açılışlarında, 14 Mayıs’ı zaferle sonuçlandıracakları mesajları verildi. 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Kars merkez ve Digor ilçesinde seçim bürolarını açtı. 

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; davul ve zurnalarla yapılan açılışlarda halkın yoğun ilgisi yaşandı. 

Kars'ta Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Kaya Naki ile milletvekili adayları Gülcan Alp ve Sertaç Çelikkaleli, HDP İl Eş Başkanları Hacer Karataş Altay, Cengiz Anli, görevden alınan Kars Belediye Eşbaşkanı Şevin Alaca ile birlikte yaptı. 

Kars merkezde yapılan açılışta konuşan Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Kaya Naki, 14 Mayıs seçimlerinde halkın iradesi ile bir kez daha kazanacaklarını söyledi. Naki, “Bu ülkede siyasal değişimin ve tek adam rejimine karşı hep birlikte çalışarak, bunları tarihin çöp sepetine göndereceğiz” dedi.
 
BÜYÜK BİR GÜÇLE GELİYORUZ
 
Digor ilçesinde açılan seçim bürosunda ise konuşan HDP Kars İl Eşbaşkanı Cengiz Anlı, “Bu seçimler varlık ve yokluk savaşı. Çünkü bu iktidar Kürtleri yok etmeyi ve iradesiz bırakmaya çalışıyor. Ancak biz Kürt halkı mücadelesi ve politikliğiyle her zaman mücadelesi yapmış ve mücadelesine güç katmıştır. Bizler seçimlerde, kilit bir partisiyiz ve Kürtlerin iradesi olmadan kimse kazanamaz. Kürtler bugüne kadar geri adım atmadı ve atmayacak. Bizler büyük bir güçle geliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler