1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Dondurucu Soğuklar
Yeşil Sol Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

Yeşil Sol Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

HDP’nin desteklediği Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Kars milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp ve Sertaç Çelikkaleli  seçim çalışmalarına başladı.

A+A-

HDP’nin desteklediği Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Kars milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

Yeşil Sol Parti Kars milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp ve Sertaç Çelikkaleli  seçim çalışmalarına başladı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Ankara'dan Kars'a karayolu ile gelen 1’inci sıra adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit, Kağızman yol ayrımında diğer adaylar ve partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Adaylar uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu atıp halkı selamladıktan sonra, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Başkanlığı binasına geldi.  

‘YENİ BİR YAŞAMIN YOLUNU AÇMAYA GELİYORUZ’

HDP Kars İl Eşbaşkanı Cengiz Anli ve Yeşil Sol Parti Kars İl Eş Sözcüsü Kaya Naki’nin selamla konuşmalarının ardından Kars milletvekili adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit kentte Yeşil Sol Parti’nin iddiasının büyük olduğuna vurgu yaparak, “Kars halkının iradesini çalanlara, halkımızı yoksullukla, işsizlikle açıklıkla cezaevleri ile terbiye etmeye çalışanlara had bildirmeye geliyoruz. Biz, yeni bir yaşamın, onurlu bir barışın, demokrasinin yolunu açmaya geliyoruz” dedi. 

‘KARANLIĞIN HESABINI SORACAĞIZ’

Yaklaşan 14 Mayıs seçimlerini hatırlatan Kars Milletvekili adayı Sertaç Çelikkaleli ise, “Bize dayattıkları karanlığın hesabını sormak için Meclis’e gideceğiz. Taybet ana, Ceylan Önkol ve Ali Boşnak amcanın hesabını sormak için Meclis’e gideceğiz” şeklinde konuştu.

Yeşil Sol Parti Kars milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp ve Sertaç Çelikkaleli'nin konuşmalarının ardından seçim çalışmaları başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler