Yeni Kuga Haziran'da Satışa Sunulacak

Yeni Kuga Haziran'da Satışa Sunulacak

Ford’un Avrupa’da en çok satan SUV modeli olan Kuga, Türkiye’de de satışa sunulacak.

A+A-

Ford’un Avrupa’da en çok satan SUV modeli olan Kuga, Türkiye’de de satışa sunulacak. Yeni Kuga için alınan ön siparişler, haziran sonu itibarıyla sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

Ford Otosan açıklamasına göre, yenilenen Ford Kuga şık tasarımıyla dikkati çekerken tamamen yenilenen daha geniş iç mekan ve konfor sunan tasarım ve teknoloji detaylarıyla da öne çıkıyor.

Style, Titanium ve daha sportif karakterli ST Line versiyonlarına sahip olan yeni Ford Kuga gelişmiş güç ve aktarma organlarıyla üst düzey verimlilik sunuyor.

Ford Kuga, 1.5 litre EcoBoost benzinli, manuelin yanı sıra yeni sekiz vitesli otomatik şanzımanla da kombine edilebilen 1.5 litre EcoBlue dizel, Akıllı 4x4 Çekiş Sistemi ile sunulan 2.0lt Ecoblue dizel ve 2.5 litre PHEV benzinli motorla zengin bir güç ve aktarma organı çeşitliliği de sunuyor.

Yeni Ford Kuga, 269 bin 300 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıyla haziran ayı itibarıyla Ford Yetkili Satıcıları’nda satışa çıkacak.

Yeni Kuga Haziran'da Satışa Sunulacak

Yeni Kuga Haziran'da Satışa Sunulacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.