Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışı yapılacak.

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışı yapılacak.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ın Kars’a kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 5 Haziran 2017 Pazartesi günü yapılacak açılışın ardından üyelik kayıtlarını da almaya başladı. Üyelik işlemlerini tamamlayan sporseverler tesisten yararlanmaya Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

Sporun en faydalısı, en sağlıklı havuz şartları ile kaliteli hizmet anlayışı Kafkas Üniversitesi Yüzme Havuzu'nda bir araya geliyor. Komplekste yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra 16 metre uzunluğunda eğitim havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor. Tesis 24 saat boyunca otomasyona bağlı olarak takip edilmekte ve havuz suyu sıcaklığı, havuz suyu kimyasal değerleri, ortam sıcaklığı ve nem oranları sürekli kontrol edilerek Sağlık Bakanlığı standartlarına göre ayarlamalar yapılıyor.

“Tüm kurumlara ve Kars halkına açık olacak”

Tesis Kafkas Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin yanı sıra, emekli personel, Kamu ve özel kurum çalışanları, engelli bireyler ve tüm Kars halkının kullanımına açık olacak. Ayrıca Gaziler, Şehit ve Gazi yakınları için tek seans ücretsiz olacak.

“Yılın 12 ayında hizmet edecek”

Tesis içerisinde, bir adet kapalı fitness ve plates için spor salonu, bay bayan saunaları, soyunma odaları ve buhar odası, eğitim sınıfları, kafeterya ve ücretsiz otopark alanı bulunuyor. Yılın 12 ayı hizmet verecek tesis konusunda uzman antrenörler, cankurtaranlar ve donanımlı personeli ile konuklarını ağırlayacak.

“Kredi kartıyla ödeme yapılabilecek”

Tesis içerisinde üyelik işlemleri günlük ve aylık olarak gerçekleştirilecek. Tesiste para kullanılmayacak. Online ya da girişte kartlara yapılacak ödemeler ile havuz alanında bulunan diğer etkinliklerden de yararlanacak.

Tesisin işletmesi Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.