1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Göz Kapak Düşüklüğü’ İfadeyi Etkiliyor
Whitney Houston Hayatını KAYBETTİ

Whitney Houston Hayatını KAYBETTİ

Amerikalı ünlü pop şarkıcısı Whitney Houston, Los Angeles'ta kaldığı otelde ölü bulundu.

A+A-

Amerikalı ünlü pop şarkıcısı Whitney Houston, Los Angeles’ta kaldığı otelde ölü bulundu.

Beverly Hilton Otel’indeki odasında ölü bulunan 48 yaşındaki Houston’un ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Polis yetkililerinin Houston'ın ölüm nedenini araştırdıkları belirtilirken, yıldızın otele pazar günü verilecek Grammy ödüllerinden önce düzenlenecek partide şarkı söylemek için gelmiş olabileceği belirtiliyor.

müzik kariyerine genç yaşta kilise korusunda başlayan Whitney Houston, 30 yıllık kariyeri boyunca 7 albüm ve 3 soundtrack yayınladı. Whitney Houston, 90’lı yıllara başrollerini Kevin Costner'la paylaştığı "The Bodyguard" filminin unutulmaz şarkısı "I will always love you" ile damgasını vurdu. 6'sı Grammy olmak üzere 400'ün üzerinde ödül kazanan Houston, 2000’lı yılların başından itibaren uyuşturucu kullanımı ile gündeme girdi. Birçok kez uyuşturucu tedavisi gören Houston, 2011 yılında çıkardığı yeni bir albüm ile sahne alsa da, sesini kaybetmiş olması nedeniyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.