1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış | Anma Programı Düzenlendi
Üniversite Fair-Play Kervanı Kars'ta

Üniversite Fair-Play Kervanı Kars'ta

Üniversite Fair-Play Kervanı 2016 yılı çalışmalarına Kars Kafkas Üniversitesi’nde devam ediyor.

A+A-

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” 2016 yılı çalışmalarına Kars Kafkas Üniversitesi’nde devam ediyor.

11 Mayıs 2016 tarihinde Kars’a gelecek olan Üniversite Fair-Play Kervan Heyeti Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ı da ziyaret edecek.

Düzenlenecek Fair-Play Konferansına TMOK Fair-Play Komisyonu üyeleri ile birlikte Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu güreşçi Ahmet Ayık ve Kars’ın yetiştirdiği şampiyon ve rekortmen atletlerden Mehmet Yurdadön katılacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair- Play Üniversiteler Kervanı 23. ziyaretini Kars Kafkas Üniversitesi’ne gerçekleştirecek ve kervan heyeti Kars’ta BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) öğrencileri ile buluşacak.

Kars Kafkas Üniversitesi’nde 12 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play olgusunu tanıtacak farklı etkinlikler yer alacak.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.

“FAİR-PLAY KERVANININ PROGRAMI”

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Kervanı 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 11.00’da Kars Valisi Günay Özdemir’i ziyaret edecek ve kendisine Fair-Play şilti takdim edecek. Kervan ekibi ardından saat 11.30’da Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı ziyaret edecek.

Kervan Heyeti 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 10.00’da Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’a makamında bir ziyaret gerçekleştirecek. Heyet saat 10.30’da Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak.

Kars Kafkas Üniversitesi BESYO’da saat 11.00’da gerçekleşecek panele; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay katılarak Fair-Play’i anlatacak. Ayrıca komisyon üyelerinden Semra Demirer, Remzi Yılmaz, Sevim Güllü ve Teoman Güray Fair-Play’i anlatan birer sunum yapacak.

Kars’ta gerçekleşecek etkinlikte Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu güreşçi Ahmet Ayık ile Kars’ın Türk sporuna armağan ettiği rekortmen ve şampiyon atlet Mehmet Yurdadön öğrencilere hitap edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.