1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Davud-î Karsî Sempozyumu
Türk Şeker'den Ziraat Odası'na Ziyaret

Türk Şeker'den Ziraat Odası'na Ziyaret

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Abbas Sueri, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’ı da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

A+A-

Kars’ta Şeker Fabrikası Müdürünün değişmesinin ardından fabrikadaki çalışmaları incelemek üzere Kars’a gelen Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Abbas Sueri, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’ı da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Başkan Ertaş’a şeker pancarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Genel Müdür Yardımcısı Sueri’ye, Başkan Ertaş’ta, bu desteklerinin her daim olacağının sözünü verdi.

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Abbas Sueri’ye Kars Şeker Fabrikası Müdürü İbrahim Yıldız, Ziraat Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş, Şeker İş Sendikası Kars Şube Başkanı Yaver Kop’ta, Ziraat Odası Başkanlığı’na ziyarette eşlik etti.

Türkiye Şeker, Genel Müdür Yardımcısı Kars’ta

Türkiye Şeker, Genel Müdür Yardımcısı Kars’ta

Türkiye Şeker, Genel Müdür Yardımcısı Kars’ta

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler