1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İYİ Parti | Yüksel Akbaba Yeniden İl Başkanı Seçildi
'Tren Gar’ına Ücretsiz Servis

'Tren Gar’ına Ücretsiz Servis

Son günlerde özellikle Doğu Ekspresi ile Kars’a gelenlerin sayında artış olunca belediye de tren garına ücretsiz servis hizmeti vermeye başladı.

A+A-

Son günlerde özellikle Doğu Ekspresi ile Kars’a gelenlerin sayında artış olunca belediye de tren garına ücretsiz servis hizmeti vermeye başladı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatlarıyla Çıldır Gölüne yapılan ücretsiz servis aracının yanı sıra, Doğu Eksperiyle Kars’ a gelen misafirleri almak için de tren garına ücretsiz servis araçları hizmete girdi. Belediye servis aracı her gün Saat 18.30’da il dışından gelen yolcuları almak üzere tren garı hizmet binası önünde bekleyecek.

Ücretsiz servis aracıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Buradaki hedefimiz Kars’a gelen yerli ve yabancı turistlerin Kars’ın ne kadar misafirperver olduğunu göstermektir. Aynı zamanda, Menkıbeler diyarı tarihi medeniyetlere ev sahipliği yapan ve bir mana da yalnızlıkların şehri olan 40 küsür tabyası, tarihi hanları, hamamları, eşsiz mimarisiyle göz kamaştıran dokusu evliyalar ve ozanlar yatağı olan Sultan Alparslan’ın emaneti Ani’yi Alperenlerin, Şehitlerin en yücelerinden, Ebul Hasan Harakan-i Hz.lerini, yiğitler konağı Kars Kalesini, Kalenin Manevi Bekçisi Celal Baba, Arap Baba ve "Can Sağ İken Yurt Vermeyiz Düşmana" diyen ozanlar Şahı Aşık Şenlik Babayı ve turizm cenneti olan Çıldır Gölü ve Sarıkamış’ı anlatabilmektir” dedi.

Kars’ı gezmek için gelen misafirleri belediyenin tahsis ettiği ücretsiz servis aracı alarak şehir turu attırdıktan sonra Kars’ta konaklamak istedikleri noktalara bırakacak.

Kars Belediyesi’nden Tren Gar’ına Ücretsiz Servis

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.