Kartal ile Aydar GÖZALTINDA

Brüksel'de gözaltına alınan ve aralarında KonGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ile Zübeyir Aydar'ın bulunduğu 12 kişi soruşturma hakimine sevk edildi.

Belçika'da dün aralarında BDP temsilciliği ve Roj Tv stüdyolarının da bulunduğu birçok kuruma yapılan polis baskınında gözaltına alınan 22 kişiden 14'ü serbest bırakılırken, aralarında KONGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ve Zübeyir Aydar'ın da bulunduğu 8 kişi savcılık tarafından tutuklandı.

Brüksel'de gözaltına alınan ve aralarında KONGRA-GEL Başkanı Remzi Kartal ile Zübeyir Aydar'ın bulunduğu 12 kişi soruşturma hakimine sevk edildi. Soruşturma Hakimi De Coster, 5 kişiyi serbest bırakırken, aralarında Kartal ve Aydar'ın da bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasına karar verdi.

Charleroi kentinde ise gözaltına alınan 4 kişi soruşturma hakimine sevk edildi. Mahkeme, 3 kişiyi serbest bırakırken bir kişinin tutuklanmasına karar verdi.

Dün gerçekleştirilen baskınlarda toplam 22 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı sorgularının ardından savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Diğer Haberler

Doğanın Kusursuz Dengesi.. 'İnci Kefali'nin Gece Yolculuğu!
Anayasa Görüşmeleri.. TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Parti Ziyareti!
Yeniden Refah Lideri Bölgede.. Erbakan, Göle'yi Ziyaret Edecek!
Birecik Açıklaması.. İddiaların Sebebi Girdiği Kirli İlişkilerdir!
Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi.. Kars'ta 'Ağır Silah Atışı' Yapılacak!
Kars, Ağrı ve Iğdır İçin Uyarı.. Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yaşasın 1 Mayıs.. İşçiler ve Emekçiler Meydanları Doldurdu!
Seçim Gerginliği.. Kağızman Denizgölü'nde Muhtarlık Kavgası!