1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ramazan Bayramınız KUTLU OLSUN
Uçuyoruz.. AJet'in Kars Uçağında Yaşanan Fahiş Fiyatlar!

Uçuyoruz.. AJet'in Kars Uçağında Yaşanan Fahiş Fiyatlar!

Karslı siyasetçi Settar Kaya,  Anadolu Jet'in (AJet) Kars uçağında yaşanan fahiş fiyatları sosyal medyada paylaştı ve biz de PolitiKARS.com olarak sizlerle bu komik hikâyeyi kaleme alarak paylaşmak istedik.

A+A-

Anadolu Jet'in (AJet) Kars uçağında yaşanan fahiş fiyatlar! Evet, doğru duydunuz. Settar Kaya isimli vatandaşımız bu durumu sosyal medyada paylaştı ve biz de PolitiKARS.com olarak sizlerle bu komik hikâyeyi kaleme alarak paylaşmak istedik.

Öncelikle belirtmek gerekir ki, Türk Hava Yolları'nın iştiraki olan Anadolu Jet (AJet) ile Ankara - Kars yolculuğu gerçekleştiren Settar Kaya, daha önceki yolculuklarında aldığı ikramların artık sadece su ile sınırlı kalmadığını fark etti.

Eskiden yolculara sandviçten tutun da gofret, peçete ve ıslak mendil içeren paketler verilirken şimdi su bile verilmiyor!

EVET, HER ŞEY PARAYLA!

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; işler burada bitmiyor... Su da olsa artık bedava değil tabii ki. Küçük bir suyu nakit olarak almak isterseniz tam 40 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer kart ile ödeme yapmak isterseniz de 45 TL çıkartmanız gerekiyor cebinizden. Karton bardakta servis edilen çayın ise fiyatı daha da tuzlu; nakit olarak 100 TL karşılığında sahip olabilirsiniz veya kart kullanarak cebinizi 120 TL boşaltabilirsiniz.

Ama en komiği küçük bir sandviçin fiyatı! Nakit olarak tam 200 TL'yi gözden çıkarmalısınız ya da kart kullanarak tam 220 TL ödeyebilirsiniz bu lezzetli atıştırmalığa sahip olabilmek için.

Diğer ürünlerin fiyatlarına gelince... İnanamayacaksınız! Örneğin yarım litrelik bir şişe su toptan alındığında markette sadece 2 TL'ye satılıyorken uçuşta aynı ürüne tamamlanmış formda yaklaşık olarak beş kat fazlasını ödemeniz gerekiyor!

ÇAY, NAKİT OLARAK 100 TL

Peki ya çay? Çok sevdiğimiz Türk çayının maliyeti bile bu kadar değil aslında... İnanması zor ama gerçek; karton bardakta servis edilen o tadından doyulmaz demli çaya nakit olarak tam 100 TL veya kart ile ödeyerek cebinizi yaklaşık olarak 120 TL boşaltmanız gerekmekte.

Bir de şu var ki sandviçte yer alan malzemelerin miktarına bakalım: Sadece nedense o kadar pahalıya patlamış mısır sunabilen havayolu firması yarım kilogramlık sandviçte yarı kilogramdan bile az malzeme koymuş! Tam anlamıyla inanılır gibi değil...

BURASI KERBELA MI, SİZ YEZİT MİSİNİZ? BE ADAMLAR...

Paylaşım sonrası yerel haber sitelerinde farklı etkileşimler olurken, Settar Kaya sorular sorarak bu duruma tepkisini gösterdi.

İyi mi? Şimdi anladınız mı neden Türk Hava Yolları’nın (THY) Genel Müdürü'nün ayda tam olarak neden 1.400.000 TL aldığını? Veya Genel Müdür Yardımcısı'nın ayda neden sadece 1.200.000 TL kazandığını?

Hayal edin biraz da küçük bir çocuğun canının ne kadar çok sandviç, pardon canının ne kadar çok yiyecek istediğini... Ama ya parası yoksa ne yapacak? Ya da vatandaşın su içmek gibi masumane bir talebi varsa?

Bu kararı alanlara sesleniyoruz; bari vatandaştan suyu esirgemeyin! Burası Kerbela mı, siz Yezit misiniz? be adamlar...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.