Selim Belediyesi'nde Skandal.. Önceki Başkan 'Cep Telefonu'nu Götürmüş!

Selim Belediyesi'nde Skandal.. Önceki Başkan 'Cep Telefonu'nu Götürmüş!

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Kars'ın Selim Belediyesi'nde yaşanan olaylar, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı.

A+A-

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Kars'ın Selim Belediyesi'nde yaşanan olaylar, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı.

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Kars'ın Selim Belediyesi'ne asılan bir pankart pes dedirtti.

31 Mart seçimlerinde yaşanan olaylar, Türkiye siyasi sahnesinde büyük yankı uyandırmaya devam ederken; AK Parti'den CHP'ye geçen Kars'ın Selim Belediyesi'nde yaşanan gelişmeler, kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

PoliyiKARS'ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Kars'ın Selim ilçesi Belediye Başkanı Barış Koç'un ifadelerine göre, önceki başkan Coşkun Altun'un 3 ay önce kendi adına geçirdiği kamuya ait telefon hattı, belediye başkanlarının kullanımı için ayrılmış olan bir hat olmasına rağmen dikkat çekici bir şekilde kişisel kullanıma dönüştürüldüğünü ve bununla da kalmayıp, lüks bir marka telefon ve kuruma ait sosyal medya hesaplarının da belediyeye teslim edilmediği belirtti.

KAMUOYU, PANKARTLA BİLGİLENDİ

Selim Belediyesi’ne ait telefon hattının önceki başkan AK Partili Coşkun Altun tarafından 3 ay önce kendi adına geçirildiğini söylerken, lüks bir marka telefon ve sosyal medya hesaplarının da kuruma teslim edilmediğini belirtti.

  • Kars'ta, AK Parti'den CHP'ye geçen Selim Belediyesi'nin gelir-gider tablosu dah aönce belediye binasına asılmıştı.

BÖYLE BİR PANKART İLK KEZ GÖRÜLDÜ

Selim Belediye'sini AK Partili Coşkun Altun'dan devir alan CHP'li Barış Koç, belediye binasına asılan diğer pankartın detaylarını da anlattı

Koç, yaklaşık 30 yıldır tüm belediye başkanlarının kullanmış olduğu, kamuya ait olan telefon hattının geçmiş belediye başkan Coşkun Altun tarafından 3 ay önce kendi adına geçirildiğini söyledi.

pankart.jpg

Seçim sonrası en ilginç pankart: 30 yıldır kamuya ait olan hat ve Iphone 13 Pro Max belediyemize teslim edilmemiştir

TELEFONU KENDİ ADINA GEÇİRMİŞ

Kamuya ait bir telefon hattının kişisel amaçlar için kullanıldığı iddiası ile lüks bir marka telefonun ve sosyal medya hesaplarının da kuruma teslim edilmediği belirtilen Koç, "AK Parti'den CHP'ye geçmiş olan belediyelerde şeffaflık ilkelerine bağlı kalarak gelir-gider tablolarımız belediyenin sağında ve solunda mevcuttur. Ancak bunların dışında bizim Selim Belediye'mize asmış olduğumuz farklı bir pankartımızı da arkamda görüyorsunuz. Bu pankartımızda yaklaşık 30 yıldır tüm belediye başkanlarının kullanmış olduğu, kamuya ait olan telefon hattı geçmiş belediye başkanı tarafından üç ay önce kendi adına geçirilmiş.

Seçim sonrası en ilginç pankart: 30 yıldır kamuya ait olan hat ve Iphone 13 Pro Max belediyemize teslim edilmemiştir. Ve lüks bir marka telefon belediyemiz adına faturalandırılmış. Faturalandırılmış olan telefon, telefon hattı, sosyal medya hesaplarımız kuruma teslim edilmemiştir. Bunu kendisine buradan belirtmek istiyorum, tüm kamuoyunun da bilgisine sunuyorum. Devlette devamlılık esastır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.