1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Sis Etkili Oldu
'Şehit'in Cenazesi Memleketine Gönderildi

'Şehit'in Cenazesi Memleketine Gönderildi

Kars’ın Kağızman ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK/HPG'liler arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’a gönderildi.

Kars İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda düzenlenen törene, "Ahmet’im Ahmet’im" diyerek gözyaşlarına boğulan Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin eşi Neslihan Ece, katılanları gözyaşlarına boğdu. 

Saygı duruşu ile başlayan törende Ece'nin özgeçmişi okundu. Yapılan duaların ardından Ece’nin naaşı, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

Törene; Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Belediye Başkan Vekili Kadir Bilgir, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, şehidin yakınları, kurum ve daire amirleri, asker ve polisin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.