1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı
Şehit Astsubay, Kars'ta Defnedildi

Şehit Astsubay, Kars'ta Defnedildi

Şehit Astsubay Ömercan Yekebağcı, Kars'ta gözyaşlarıyla uğurladı

A+A-

Şehit Astsubay Ömercan Yekebağcı, Kars'ta gözyaşlarıyla uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda, IŞİD saldırısında şehit olan 16 askerden 27 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı'ın cenazesi, memleketi Kars'ın Susuz İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İlçe merkezindeki Kazım Karabekir Cami'nde cuma namazı sonrası şehit Astsubay Ömercan Yekebağcı için kılınan cenaze namazına UDH Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, şehidin ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Mehmet Genç'in cenaze namazını kıldırıp helallik almasının ardından Ömercan Yekebağcı'nın cenazesi omuzlarda taşınarak toprağa verildi.

Haberin öncesi...

AHMET ARSLAN KARS'TA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Ömercan’ın cenaze törenine katılmak için Kars’a geldi.

Bakan Ahmet Arslan’ı Harakani Havaalanı’nda Vali Rahmi Doğan, kurum ve daire amirleriyle birlikte vatandaşlar karşıladı. Arslan havaalanından Kars’ın Susuz ilçesine hareket etti.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.