Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı

Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve Gebze Ticaret Odası iş birliği ile Sarıkamış'ta İş Forumu toplantısı düzenlendi.

A+A-

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve Gebze Ticaret Odası iş birliği ile Sarıkamış'ta haftasonu İş Forumu toplantısı düzenlendi.

PolitiKARS’ın İHA’dan derlediği habere göre, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, yaptı. Koşal, işadamlarını Sarıkamış'ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal'ın konuşmalarının ardından GTO Başkanı Nail Çiler söz aldı. Başkan Nail Çiler, Gebze'nin ekonomik değerinde değindi ve Gebze'ya yapılabilecek yatırım alanları hakkında bilgiler verdi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Gebze'den gelen iş adamlarını ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti.

Kars'ın artık kabuğunu kırmaya başladığını ifade eden Alibeyoğlu'nun konuşmasının ardından, tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm yatırımcılarına sunulan teşvik ve destekler ile alakalı olarak SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ve TKDK Kars İl Koordinatörü Berkay Çelik tarafından detaylı sunumlar yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından İş Forumu toplantısı sona erdi.

Toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Sarıkamış Belediye Başkanı Harunb Hayali, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven, TKDK İl koordinatörü Berkay Çelik, Kars ve Gebze'den işadamları katıldı.

Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı

Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.