1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Silahlı Kavga
Polisten Öğrenci ve Ailelerine Broşürlü Uyarı

Polisten Öğrenci ve Ailelerine Broşürlü Uyarı

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Paşa Ortaokulu'nda öğrencileri güvenlik kuralları konusunda uyardı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Paşa Ortaokulu'nda öğrencileri güvenlik kuralları konusunda uyardı.

Ailelere çocukların okul dönemlerinde dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi veren polisler, onlara da broşür dağıttı.

Broşürlerde, şu bilgilere yer verildi: "Çocuklarınız evden çıktıktan sonra, nerelere gittiğini ve kimlerle oynadığını bilmelisiniz, çocuğunuzun arkadaşları ve aileleri hakkında bilgi sahibi olun, çocuğunuzun siziz izniniz olmadan kişisel bilgileri kimseye vermemesi gerektiğini öğretin, çocuğunuza evinizin adresini ve cep telefon numaralarınızı öğretin ve sık aralıklarla tekrarlayarak unutmamasını sağlayın."

karsta-polisten-brosurlu-uyari-(1).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(2).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(3).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(4).jpg


Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.