
Nurettin Karadeniz Toprağa Verildi
Ağrı'da PKK/HPG’liler tarafından yapılan saldırıda hayatını kaybeden Nurettin Karadeniz, Kars’ta toprağa verildi.
Ağrı'da İl Özel İdaresi ekiplerine yönelik PKK/HPG’liler tarafından yapılan saldırıda hayatını kaybeden Nurettin Karadeniz, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yaşanan su problemini gidermek için Ağrı Dağı Korhan Yaylası mevkiine giden İl Özel İdaresi ekiplerine yapılan saldırıda şehit olan eski bakan Ahmet Arslan'ın dayısının oğlu Nurettin Karadeniz için Oluklu köyünde cenaze töreni düzenlendi.
Cenazeye Vali Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Karadeniz'in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oluklu köyündeki camide öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karadeniz, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
HABERE YORUM KAT