Nişantaşı Üniversitesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Nişantaşı Üniversitesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Nişantaşı Üniversitesi’nde 2015-2016 akademik yılında mezun olan öğrenciler büyük bir törenle diplomalarını aldı.

A+A-

Nişantaşı Üniversitesi’nde 2015-2016 akademik yılında mezun olan öğrenciler büyük bir törenle diplomalarını aldı.

Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri geçtiğimiz günlerde düzenlenen mezuniyet töreniyle yuvadan uçtular. Alışılagelmişin dışında güz başlangıcında yapılan mezuniyet töreniyle, 3 bin mezun veren Nişantaşı Üniversitesi, sağladığı iş tecrübesi, güvenli eğitim, iyi İngilizce ve çift ana dal avantajları ile öğrencilerini iş dünyasına uğurladı.

Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen törende öğrenci ve veliler yoğun bir katılımla akademik kadro tarafından ağırlandı ve diplomaları teslim edildi. Duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde konuşan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken, "Bugün 5. dönem mezunlarımızı vermenin, onları yaşamlarının bir diğer önemli bölümüne uğurlamanın haklı heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Velilerin duygularını tarif etmenin mümkün olmadığını gayet iyi biliyorum. En kıymetlilerini hayatların en önemli dönemlerinde bize emanet ettiler. Onları eğitim öğretim hayatları boyunca birçok zorluğa katlanarak desteklediler. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde olarak genç öğrenci arkadaşlarımızı hayat için en donanımlı hale getirme azim ve gayretini gösterdik. Yol gösterici, motive edici, yüreklendirici olduk. Bundan sonra da mezun oldukları okuldan her yıl daha da fazla gurur duymalarını sağlamak üzere ne gerekiyorsa yapacağız. Tüm mezunlarımıza bunun için söz veriyoruz. Bugün öğrencilerimiz için çok önemli bir dönüm noktası. Kendilerine güvensinler, en sevdiği işleri yapmak için çaba sarf etsinler ve zorluklar karşısında asla yılmasınlar. Hedefleri olsun ve kendilerine hayatları boyunca yatırım yapmaya devam etsinler. Ülkemiz için yapacakları çok şey var. Bu konuda onlara sonsuz güveniyoruz ve sonuna kadar da yanlarındayız. Bu vesile ile başta Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Levent Uysal olmak üzere üniversitemizin genel sekreteri, aynı zamanda MYO Müdürü Sayın Can Uysal’a ve tüm akademisyenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de önemle vurguladığı aklın ve bilimin yolunda özgüvenle ilerleyeceklerine olan inancımı yineliyor, hepsine başarılar, mutluluklar ve sağlıklı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Burada güzel bir eğitim aldım"

Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Diyaliz Bölümü mezunu Eda Alaz mezun olmanın heyecanını şu sözlerle anlattı: "Bugün biraz heyecanlıyım ve içim buruk. Arkadaşlarımdan ayrılacağım ama okulumu, hocalarımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Öğrencilerle çok ilgili bir okul ve burayı çok seviyorum. Bugün mezun oluyoruz ve bir sayfa kapanıyor. Her şeyin hayırlısı diyoruz. Bugünden sonra iş hayatına atılacağız. Nişantaşı Üniversitesi güzel arkadaşlıklar edinmemi sağladı ve burada güzel bir eğitim aldım. Okulumun adının iş bulmam konusunda bana referans olacağını düşünüyorum."

"Mesleğimde iyi bir yere gelmek istiyorum"

Yaşadığı heyecanın her zamankinden farklı olduğunu belirten Nişantaşı Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü mezunu Özmert Meletli ise, "Daha önce lise ve ilkokulda da mezuniyet yaşadım ama bu farklı bir heyecan. Zaman ilerledikçe de daha fazla heyecanlanıyorum. İçimde inanılmaz bir sevinç var. Gelecekte mesleğimle alakalı iyi yerlerde olmayı hedefliyorum ve umarım ki amacıma ulaşırım" diye konuştu.

Nişantaşı Üniversitesi’nde Mezuniyet Coşkusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.