1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İYİ Parti | Yüksel Akbaba Yeniden İl Başkanı Seçildi
Murtaza Karaçanta'nın Basın Toplantısı

Murtaza Karaçanta'nın Basın Toplantısı

Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, yemekli basın toplantısı yaptı.

A+A-

Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, yemekli basın toplantısı yaptı.

Basın mensuplarıyla yemekli toplantıda buluşan MHP'li Karaçanta, Kars’ın yaşanılabilir iller arasında yerini alacağını belirtti.

Karaçanta, “Belediyenin yol, su, temizlik hizmetleri yapması gereken zorunlu hizmetlerdir. Ancak ilimizde uzun yıllardan beri maalesef ihmal edilen bir şey var. Hem alt yapı sorunumuz var, hem yol sorunumuz var. Geldiğimiz günden beri bu işle mücadele etmeye devam ediyoruz. 2015 yılı içerinde yaklaşık 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışması oldu. Bu yılki hedefimiz yine aynı idi. Bu yıl yağmurların fazla yağması, Artı 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi çalışmalarımıza azda olsa engel oldu. Çünkü hedefimize ulaşamadık. Halen daha çalışmalarımız devam ediyor. Ama tabi ki o hedefi yakalamamız bu yıl olmayacak. Çünkü geçen yıl 30 kilometre asfalt çalışması yaparken, bu yıl şimdiye kadar ancak 10 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışmamız oldu” dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Karaçanta, hedeflerinin daha yaşanılabilir bir Kars yaratmak olduğunu kaydetti.

Murtaza Karaçanta'nın Basın Toplantısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.