
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Kars’ta.. Askeri Birlik ve Kurumlara Ziyaret!
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kars’taki temasları kapsamında kamu kurumları ve askeri birlikleri ziyaret etmek üzere kente geldi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kars’a geldi; program kapsamında kamu kurumları ve askeri birlikleri ziyaret edecek.
Güler’in Kars programında Valilik, Belediye ve 14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ziyaretlerinin yanı sıra siyasi temaslar da bulunuyor.
Bakanın kentteki temasları kapsamında Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programına katılması ve Kars’ın gündemine ilişkin değerlendirmeler yapması bekleniyor.
BAKAN GÜLER’İN KARS TEMASLARI BAŞLADI
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kars’ta gerçekleştireceği temaslar kapsamında kente geldi. Güler’in ziyareti çerçevesinde kamu kurumları, yerel yönetim ve askeri birliklerle görüşmeler yapması planlanıyor.
Bakan Güler’in Kars Harakani Havalimanı’na inişinin ardından programına geçtiği bildirildi. Güler’i havalimanında Kars Valisi Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve il protokolü karşıladı.
????Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler Paşamızı, serhat şehrimiz Kars'ımızda misafir ediyoruz.
— Adem Çalkın (@Ademcalkin) September 23, 2026
Medeniyetlerin buluşma noktası Kars'ımıza kıymetli büyüğümüz hoş gelmişler, safalar getirmişler. pic.twitter.com/tkaGud7ErB
VALİLİK, BELEDİYE VE TUGAY ZİYARETİ PLANLANIYOR
PolitiKARS’ın haber kaynaklarından edindiği bilgilere göre; Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Kars programı kapsamında Kars Valiliği, Kars Belediyesi ve 14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret etmesi bekleniyor.
Ziyaretlerde kent gündemi, kamu çalışmaları ve askeri konulara ilişkin değerlendirmelerin yapılması planlanıyor. Programın ayrıntıları, temasların gerçekleşmesiyle netleşecek.
TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI PROGRAMINA KATILACAK
Güler’in Kars ziyaretinde, AK Parti Kars İl Başkanlığında düzenlenecek Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programına da katılması planlanıyor.
“Kardeşlikle Kenetlenen, İstikrarla Güçlenen Türkiye” temasıyla düzenleneceği duyurulan programda, siyasi gündem ve kentte yürütülen çalışmaların ele alınması bekleniyor.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Kars’taki ziyaret ve temaslarının ardından kentten ayrılması bekleniyor.








HABERE YORUM KAT