1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. AK Parti'nin 8. Olağan Kongresi.. Erdoğan Yeniden Genel Başkan Seçildi!
Vicdan ve Tartışmalar.. MHP'li Feti Yıldız'ın Masasında Öcalan'ın 'İmralı Notları'!

Vicdan ve Tartışmalar.. MHP'li Feti Yıldız'ın Masasında Öcalan'ın 'İmralı Notları'!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Yıldız, "Vicdan en büyük terazidir o asla yanlış tartmaz" notuyla paylaştığı fotoğrafta masasında bulunan kitaplar arasında Abdullah Öcalan'ın "Demokratik Kurtuluş ve Özgür Yaşamı İnşa (İmralı Notları)" kitabının yer alması dikkatleri üzerine çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın "Vicdan en büyük terazidir o asla yanlış tartmaz" notuyla paylaştığı fotoğrafta yer alan masada Abdullah Öcalan'ın kitabının da olması dikkati çekti.

MHP'Lİ YILDIZ'IN PAYLAŞIMINDA ÖCALAN'IN KİTABI DİKKAT ÇEKTİ

PolitiKARS'ın haber ajanslardan derlediği bilgilere göre; MHP'nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda masasında bulunan kitapları da görüntüledi.

Paylaşımda öne çıkan detay ise PKK lideri Abdullah Öcalan'ın "İmralı Notları" olarak bilinen kitabının masada yer alması oldu.

TEPKİLER BEKLENİYOR

Yıldız'ın bu paylaşımı, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda nasıl bir yankı bulacağı merak konusu. Özellikle MHP'nin sert milliyetçi çizgisi göz önüne alındığında, paylaşımın ardından tartışmaların alevlenmesi bekleniyor.

YILDIZ'IN MESAJI

Paylaşımında "Vicdan en büyük terazidir o asla yanlış tartmaz" ifadesini kullanan Yıldız'ın bu sözlerle neye vurgu yaptığı ise şimdilik net değil.

Ancak kitaplar arasında Öcalan'ın eserinin bulunması, paylaşımın daha fazla yorum ve analize konu olacağını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler