1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'ta Newroz Coşkuyla Kutlandı
MHP Kars Merkez İlçe Teşkilatı Görevden Alındı

MHP Kars Merkez İlçe Teşkilatı Görevden Alındı

MHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Kars Merkez İlçe Teşkilatı ve yönetiminin görevden alındığı açıklandı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Merkez ilçe teşkilatının kapatıldığı, görevden alınan ilçe başkanı ve yönetimin yerine yeni atamaların yapılacağı belirtildi.

PolitiKARS.com'un MHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Kars Merkez İlçe Teşkilatı ve yönetiminin görevden alındığı açıklandı.

Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, ilçe teşkilatının, Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. maddesine göre kapatıldığını belirtildi.

Kararın il başkanlığına ve valiliğe bildirildiği de ifade edildi. 

Haberin Uzantısı

Görevden Alınan İlçe Başkanından Açıklama

Kars Merkez İlçe Teskilatının MHP Genel Merkezi tarafından kapatılması ardından, görevden alınan İlçe Başkanı Süleyman Karayazı bir açıklamada bulundu.

Süleyman Karayazı; Bu karardan müteessir olmadığımı, attığı imzayla dava arkadaşlarının fikrini, onların omuzlarına yüklediği sorumluluğu yerine getirdiğini beyan etti.

suleyman-karayazi-001.jpg

Karayazı, açıklamasında; “MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmış bulunmaktayım. MHP Kars Merkez İlçe Teşkilatı kapatılmıştır. Görevden alınsak bile hareketin davanın emrindeyiz. MHP’nin Türkiye’de iktidar olması için değişimden yana tavır koyduk. Ülkücü harekete yıllarını vermiş insanların kendileri iktidar görmediyse, çocukları ve torunları iktidar görsün dedik ve bizim amacımız buydu. Genel Başkanımıza ve Genel Merkezimize kötü bir lafımız olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu işin bir son değil, ileriki günlerde MHP iktidarının bir başlangıcı olacağına inanıyorum. Biz dün de değişim dedik, bugün de değişim diyoruz. Bizi görevden alabilirler fakat Ülkücülüğümüzü, Üç Hilal’e olan sevdamızı asla alamayacaklardır. Bizim yolsuzluğumuz, hırsızlığımız yok. Milletvekili pazarlığımız yok, tek derdimiz MHP’nin iktidar olması ve değişimden yana imza vermemiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.