1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ın Kurtuluş Bayramı KUTLANDI
Mahmut Alınak'ın Sağlık Durumu Kaygı Verici

Mahmut Alınak'ın Sağlık Durumu Kaygı Verici

17 Şubat'ta tutuklanan Mahmut Alınak’ın avukatı ve oğlu Bişar Abdi Alınak, "infaz yasası"nın Meclis’te görüşüldüğü bugünlerde babasının sağlık durumu ile Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

A+A-

Geçtiğimiz Şubat ayında tutuklanan 68 yaşındaki siyasetçi, avukat ve yazar Mahmut Alınak’ın oğlu ve avukatı Bişar Abdi Alınak'tan kaygı verici sosyal medya paylaşımı.

17 Şubat’ta “Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozmak” gerekçesiyle tutuklanan siyasetçi, avukat ve yazar Mahmut Alınak’ın avukatı ve oğlu Bişar Abdi Alınak, "infaz yasası"nın Meclis’te görüşüldüğü bugünlerde babasının sağlık durumu ile Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Mahmut Alınak'ın aynı zamanda avukatlığını da yapan oğlu Bişar Abdi Alınak, “68 yaşında babam Mahmut Alınak. Tutuklanmandan bir gün önce Cilt Kanseri şüphesiyle doktora gönderilen fotoğraf. Ayrıca kronik bronşit hastası. Cezaevlerini sarması muhtemel virüse rağmen infazda ayrım sinsi bir idam kararı hükmündedir. İnfazdaAyrım Katliamdır” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler