Kılıçdaroğlu, 'Memurlara 2 maaş İkramiye Yatırın'

Kılıçdaroğlu, 'Memurlara 2 maaş İkramiye Yatırın'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!” dedi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, deprem bölgesindeki kamu personeline destek verilmesini açıkladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!”

...haberin uzantısı

MAAŞLAR ERKEN ÖDENECEK

Deprem nedeniyle memur maaşı ödemeleri dört gün öne çekildi. Maaşlar 11 Şubat Cumartesi günü ödenecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, depremden etkilenen 10 ildeki memur maaşlarının erken ödenmesi için genelge yayınladı. Maaş ödemelerinin hızlı bir şekilde yapılabilmesi için çalışma başlatıldı. Bakanlığın çalışmasının ardından erken maaş ödeme kararı tüm Türkiye için genişletildi.

Buna göre Türkiye genelindeki tüm memur maaşları 15 Şubat yerine 11 Şubat'ta ödenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.