1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti'de Olağanüstü Kurultay.. Meral Akşener Veda Ediyor!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Kış Saati' Videosu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Kış Saati' Videosu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından kalıcı yaz saati uygulamasına tepki gösteren bir video paylaştı. 

A+A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan paylaştığı videoda kalıcı yaz saati uygulamasını eleştirerek, "Zifiri karanlığa mahkum ettiler Türkiye'yi, bunu hemen düzelteceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması şöyle: "Sevgili halkım. Kış saatine geçmeyerek bakın çocuklarımıza ne yaptılar. Bu karanlıkta bu yollara düşen, göz göze, kalp kalbe, el ele vermeye çalışan insanlarımız Türkiye’nin sabahlarını karanlığa boğdular. Gerçekten de bu bir trajedidir. Bu saraylıların her şeyden korkmasına alışmıştık da gün ışığından korkmaları neyin nesidir acaba, hayret ediyorum.

"Bu cehaleti artık bu ülke kaldıramaz oldu. Ama ben bu cehaletin üreteceği sonuçlarla ilgili bir rapor hazırlattım. Biyolojik saatimizin en önemli uyaranı günışığıdır. Günışığı bir sinyaldir. Fizyolojik süreçleri kontrol eden çeşitli hormonların üretimi başlar. Bozulmuş biyolojik ritim, nörolojik hastalıklar, diyabet, kanser gibi hastalıklar için önemli bir risk teşkil ediyor.

"Bunlar rapor mapor bilmez, okumazlar. Kalpleri gibi zifiri karanlığa mahkûm ettiler Türkiye’yi. Bunu hemen, ama hemen; mutlaka düzelteceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler