1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Kaçak Sigara Ele Geçirildi
KAÜ’de 'Fen ve Matematik Eğitim' Kongresi

KAÜ’de 'Fen ve Matematik Eğitim' Kongresi

Kafkas Üniversitesi'nde "15'nci Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi" başladı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi'nde "15'nci Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi" başladı.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Dede Korkut Eğitim Fakültesi tarafından Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongre 3 gün sürecek.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; "21. Yüzyıl Fen Bilimler ve Matematik Eğitiminde Dijitalleşme ve Öğretmen Yetiştirme" ana temasıyla başlayan kongreye, Türkiye'nin değişik üniversitelerinden yaklaşık 600 bilim insanı çalışmalarıyla katkı sağlıyor.

Kars Valisi Ziya Polat ile AK Parti Kars milletvekili Adem Çalkın'ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu da üniversite hakkında bilgi verdi. 

Açılış konuşmalarının ardından, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Alkan, KAÜ Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taşdan ile Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği Başkan Yardımcısı Yasemin Özdem Yilmaz da birer konuşma yaptı.

Kongrede, paneller, sözlü ve poster bildiri, çalıştay ve atölyeler yer alıyor. 30 Eylül'de tamamlanacak kongrede, fen bilimleri ile matematik eğitimi başarısını artırmaya yönelik sorunlar tartışılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.