KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu Evlendi

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu Evlendi

KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm muhteşem bir düğünle evlendiler.

A+A-

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın genç başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm dünya evine girdi.

Tacettin Durmuş'un haberinde, The Kars Park Otel’de yapılan muhteşem düğüne katılan davetliler genç çiftin mutlu gecesine tanıklık ettiler.

Yoğun katılımın olduğu düğün salonu davetlilerin akınına uğradı. Genç çifti mutlu gecelerinde yalnız bırakmayan davetliler salonu defalarca doldurup boşalttı.

Düğünde Ertuğrul Alibeyoğlu’nun amcası Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun en sevdiği klasik hale getirdiği ‘Leyla’ oyununu ve Babası İsmail Alibeyoğlu’nun ‘Harmandalı’ oynaması mutlu geceye damga vurdu. Damat Alibeyoğlu’nun arkadaşlarının Kafkas Halk Oyunları gösterisi ve amcası Cenk Alibeyoğlu’nun özel gösterisi de düğüne renk kattı.

Düğün boyunca Ertuğrul Alibeyoğlu’nun babası İsmail Alibeyoğlu ile amcaları Naif Alibeyoğlu, Nizamettin Alibeyoğlu, Yusuf Alibeyoğlu ve Alican Alibeyoğlu davetlileri kapıda karşıladı.

Yoğun katılımın olduğu gecede salon defalarca dolup boşalırken, gelin Ebru Aküzüm’ün Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan öğrencileri ve arkadaşları da kendisini yalnız bırakmayarak saatlerce birlikte halay çekti.

Yöresel, Kürtçe ve Azeri müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam eden genç çiftler Ebru Aküzüm ve Ertuğrul Alibeyoğlu’nu mutlu gecelerinde 14. Mkz. Piy.Tuğ. Kom. Tuğ. Gen. Turan İnan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti il teşkilat mensupları, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, İŞKUR Müdürü Yusuf Bulut, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, KOSGEB Müdüdürü Lütfullah Aktaş, HDP Kars Milletvekili Ayhan Bigen'in danışmanı Hayati Mehmetoğlu, çeşitli partilerin milletvekili aday adayları, her iki aile bireyleri ve dostları yalnız bırakmadı.

















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler