1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Kaçak Sigara Operasyonu
Kars'ta Bıktıran Uygulamalar.. Günlük 500 bin TL Ceza Kesiliyor!

Kars'ta Bıktıran Uygulamalar.. Günlük 500 bin TL Ceza Kesiliyor!

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında Kars'taki trafik cezalarına dikkati çekti.

A+A-

CHP'li İnan Akgün Alp, Kars'taki haksız trafik cezalarına tepki gösterdi.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında Kars'taki trafik cezalarına dikkati çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili İnan Akgün, bugün TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Kars'ta artan trafik cezaları konusundaki endişelerini dile getirdi. 

GÜNLÜK 500 BİN LİRA CEZA KESİLİYOR!

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars'ta günlük ortalama 500 bin lira trafik cezasının kesilmesi ve aynı esnafa günde 2-3 cezanın uygulanması gibi durumların, vatandaşların trafik kurallarına uyma konusundaki motivasyonunu olumsuz etkilediği ve trafikte güvenliği tehlikeye attığı ifade edildi...

MERKEZ BANKASI’NA SESLENDİ

Trafik cezalarının ekonomik etkilerine de işaret etmek amacıyla Merkez Bankası başkanına yönelik bir çağrıda bulunan Alp, "Sayın milletvekilleri, benim seçim bölgem Kars'ta günde ortalama 500 bin lira trafik cezası kesilmeye başlandı. Aynı esnafımıza günde 2-3 ceza kesildiği de oluyor, millet artık arabayla trafiğe çıkmaya korkar oldu. Burada İçişleri Bakanı'na değil Merkez Bankası Başkanı'na sesleniyorum: Kars'tan gelecek cezaya güvenerek arka kapıdan dolar satmasın" dedi.

Trafik kurallarına uyma konusundaki hassasiyet ve trafik cezalarının adaletli bir şekilde uygulanması gerekliliği vurgulanırken; Akgün'ün bu konuşması, yurttaşların haklarını ve güvenliğini koruma adına yapılan önemli bir çağrı olarak değerlendirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.