1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
Kars'ta Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi

Kars'ta Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi

Kars'ta 'Uyuşturucu ve Alkol Bağımlılığı İle Mücadele' eğitimi verildi.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce "Uyuşturucu ve Alkol Bağımlılığı İle Mücadele" kapsamında kamu kurum personellerine yönelik uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi.

İHA'nın haberine göre, Kars'ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği eğitimde, dallarında uzman polisler tarafından "Uyuşturucu ve Alkol Bağımlılığı İle Mücadele" konularında bilgilendirme yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim toplantısı düzenlenen eğitim toplantısı yoğun ilgi gördü. Eğitim toplantısında uzmanlar tarafından, alkol, sigara, uyuşturucu madde bağımlılığı gibi her türlü kötü alışkanlıklarla mücadele ve özellikle gençlerin bu gibi kötü alışkanlıklardan korunmaları konularını katılımcılara ayrıntılarıyla anlattı.

Herhangi bir şekilde bu tür bağımlılıklara yakalanmış kişilerin tedavi süreçleri ve nerelerde nasıl bir tedavi uygulanacağı konularında da bilgilerin verildiği toplantıda, bağımlılıkla mücadelede konusuna da farkındalık yaratılması, özellikle gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesi ve korunması anlatıldı. Toplantı, personellerin sorularının uzmanlar tarafından cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler