1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Evren Alankuş, CHP'den Aday Adayı
Kars'ta 'Gazino' Operasyonu

Kars'ta 'Gazino' Operasyonu

Kars'ta eğlence merkezlerine (gazino) düzenlenen operasyonda çalışma izni olmayan 31 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ta eğlence merkezlerine (gazino) düzenlenen operasyonda çalışma izni olmayan 31 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Vali Hüseyin Atak Bulvarı Kars-Ardahan karayolu üzerinde bulunan eğlence merkezilerine operasyon düzenlendi.

İHA'nın haberine göre, düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 31 kadın çalışma izni olmadığı ve konsomatrislik yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 Rus, 14 Azerbaycan, 2 Gürcistan, 7 Ermenistan, 3 Özbekistan, 1 Moldova uyruklu kadın yapılan yasal işlemler sonrasında sınır dışı edildi.

Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir" denildi.

Kars'ta 'Gazino' Operasyonu

Haberin uzantısı...

Kars’ta Asayiş Uygulaması

Kars'ta, 19 ekip, 81 polisle asayiş uygulaması yapıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce il genelinde 19 ekip, 81 polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Huzurlu Sokaklar" uygulamasında, 450 kişinin GBT sorguları yapıldı. Basit yaralama suçundan araması bulunan 1 kişi yakalandı. Hükümlü ve Tutuklunun kaçması, İmar Kirliliğine neden olma gibi çeşitli suçlardan araması olan 4 kişi ile yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 3 kişi yakalanarak Askerlik Şubesi'ne teslim edildi. Asayiş uygulamasında, trafik yönünden gerçekleştirilen çalışmalarda 40 araç incelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.