1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da "Özel Güvenlik Bölgesi" Kararı Uzaltıldı
Kars’ta Bayraklı Tepki

Kars’ta Bayraklı Tepki

Diyarbakır’da, 7 polisin hayatını kaybettiği, 13’ü polis 27 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Kars’ta cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı.

A+A-

Diyarbakır’da, 7 polisin şehit, 13’ü polis 27 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Kars’ta cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı.

Belediye Başkanı MHP’li Murtaza Karaçanta’nın talimatlarıyla, cadde ve sokaklara Türk bayrakları asılarak yaşanan olaylar kınandı.

Türk milletine başsağlığı dileyen ve çok üzgün olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Tabi ki her gün bu şehit haberlerini duymak canımızı boğazımıza yığdı. Bunlar bir şekilde bizleri bu oyunlara alıştırmaya çalışıyorlar… Yapmış oldukları bu pisliklerin içerisinde görmeye alıştırmaya çalışıyorlar. Bizim böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değil. Bugün özellikle 10 güvenlik görevlimizin şehit edilişi bizleri derinden üzmüştür. Bu vesileyle şehri bayraklarla donattık. Onların anısına, çünkü o şehitler, yalnız babalarına, annelerine, ailelerine ait değil, onlar Türk milletine aittir. Türk milletinin başı sağolsun diyorum ve çok üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.