1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman’da Operasyon
Kars’ta Aranan 54 Kişi Yakalandı

Kars’ta Aranan 54 Kişi Yakalandı

Kars'ta Haziran ayı içerisinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında yakalama kararı bulunan 54 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ta Haziran ayı içerisinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında yakalama kararı bulunan 54 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 54 kişi'den 30'u tutuklandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince 01.06.2018 ile 30.06.2018 tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda  54 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen ve işlemeleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 54 kişiden 30'u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 24 kişi ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler