1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. ‘Asfalt Şantiyesi’nde İş Kazası: 3 Yaralı
Kars Evleri Yöresel Yemekleri TRT Haber’de

Kars Evleri Yöresel Yemekleri TRT Haber’de

TRT Haber, kaz etiyle ilgili haberin çekimlerini Kars Evleri’nde gerçekleştirdi.

A+A-

İşletmeciliğini Okan Poliçe’nin yaptığı Kars Evleri Yöresel Yemekleri, ulusal televizyonların uğrak mekanı haline geldi. Geçtiğimiz günlerde de TRT Haber, kaz etiyle ilgili haberin çekimlerini Kars Evleri’nde gerçekleştirdi.

Öğretmenevi karısındaki Kars Evleri Yöresel Yemekleri, otantik görünümü ve tarihi dokusuyla büyük dikkat çekiyor. Bahçesinde de açılır-kapanır mekanı bulunan, sünnet, düğün, kına organizasyonlara da kapılarını açan Kars Evleri Yöresel Yemekleri’nin en göz alıcı özelliği ise otantik görünümde olması. Yöresel Kars yemeklerinin vazgeçilmez tadının ikram edildiği mekanda birbirinden leziz yemekler yerli ve yabancı turistlerin büyük beğenisi topluyor. Müşteri memnuniyetinin layıkıyla yaşandığı mekanın bu ayrıcılıklı hizmetleri ulusal televizyonların da dikkatini çekiyor.

TRT Haber ekibi de Kars kazıyla ilgili haber çekimleri için geldiği Kars’ta bu mekanı tercih etti. Kaz etinin önemi, vazgeçilmez yiyecekler arasında bulunması, fiyatının pahalı olmasının gerekçeleri hakkında TRT Haber erkanları aracılığıyla tüm ülkeye bilgi veren işletme sahibi Okan Poliçe, kendilerinin de mekanlarında kaz eti servis ettiklerini ve kaz etini yiyen herkesin memnuniyet ifadeleriyle karşılaştıklarını belirtti. Kaz yetiştiriciliğinin büyük uğraş istediğini de kaydeden Poliçe, kaz etinin pahalı olmasına rağmen tercih edilen yiyeceklerin başında geldiğini vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.