1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kaü’deki Spor Şenliklerine Fahri Osmanoğlu İsmi Verildi
Kars Belediyesi 'Kayyum Yardımcısı' Ramazan Taşkın İstifa Etti

Kars Belediyesi 'Kayyum Yardımcısı' Ramazan Taşkın İstifa Etti

Kars Belediyesi ‘Kayyum Yardımcısı’, Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde "belediye başkan aday adayı" olmak için görevlerinden istifa etti.

A+A-

Kars Belediyesi ‘Kayyum Yardımcısı’, Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi belediye başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

PolitiKARS’ın yerel kaynaklardan derlediği bilgilere göre; sosyal medya hesabından istifasını duyuran Ramazan Taşkın, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Şanlıurfa'nın Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ramazan Taşkın’ın X hesabındaki açıklamasında, “Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. Doğup büyüdüğüm, her köşesinde, sokağında, mahallesinde anılarımın olduğu Şanlıurfamızın Haliliye ilçesinden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adaylığı için Kars Vali Yrd./ Belediye Başkan Yrd. görevimden istifa ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler