1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediye Başkan Yardımcıları Değişti
Kars Belediye Başkan Yardımcıları Değişti

Kars Belediye Başkan Yardımcıları Değişti

Kars Belediyesi'nde başkan yardımcılıklarında değişikliğe gidildi.

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı'nda başkan yardımcılıklarında değişikliğe gidildi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bir yıllık görevlerini tamamlayan, Hülya Çağraşan ve Tahsin Güngören’in yerine, Hüseyin Bedel ile Ali Demiral’ı başkan yardımcılığı görevine getirdi.

Kars Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Bedel ve Ali Demiral, yeni görevlerini layıkıyla yerlerine getireceklerini belirterek gazetecilere açıklamada bulundular.

Öncelikli görevlerinin Kars’a ve Kars halkına hizmet etmek olduğunu söyleyen Bedel ve Demiral, başta gazeteciler ve muhtarlar olmak üzere belediye hizmetlerine ihtiyaç duyan her kese telefonlarının 7/ 24 açık olduğunu söylediler.

Kars’ın sorunlarını farkında olduklarını da söyleyen Başkan Yardımcıları Hüseyin Bedel ve Ali Demiral, koltuklarında oturmayacaklarını ve görev süreleri boyunca vatandaşın tüm sorunlarını ivedilikle çözeceklerini de belirterek, kendilerin de Kars’ın bir evladı olduklarını ve Kars halkından da şehrin değerlerine karşı duyarlı olmaları dileklerinde bulundular.

Kars Belediye Başkan Yardımcıları Değişti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.