1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış'ta Gölete Giren Genç Boğuldu
Kars-Ardahan-Çıldır Yoluna Yeni Güzergah

Kars-Ardahan-Çıldır Yoluna Yeni Güzergah

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce, Kars-Ardahan-Çıldır yolunun Mezra köyü mevkisinde trafik akışı ve yol güzergahı değişti.

A+A-

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce, Kars-Ardahan-Çıldır yolunun Mezra köyü mevkisinde trafik akışı ve yol güzergahı değişti.

Mezra yolu köy içinden çıkarıldı.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarla sıcak asfalt yapılan yolun güzergahı da değiştirilerek köy dışına çıkarıldı. Yol işaretlemeleri ve gerekli düzenlemeleri yapıldıktan sonra faaliyete geçen yol ise sürücüleri memnun etti.

Sık sık ölümlü ve yaralamalı kazalara neden olan Mezra yolunun köy içerisinden geçen kısmı değiştirilerek köy dışına çıkarıldı. Kars-Ardahan-Çıldır karayolu olarak kullanılan güzergah modern görünüme kavuşurken, güzergahı kullanan sürücüler ise özlemini çektikleri yola kavuştuklarını söylediler.

Mezra Yolu’nun sıcak asfalt olduğunu ifade eden sürücüler, “Yıllarca çile çektik. Kışın ayrı bir dert, yazın ayrı bir dert olan Mezra yolu sonunda yapıldı. Yol çok güzel oldu. Hem genişledi, hem de büyük şehirlerde gördüğümüz ve özlemini çektiğimiz bir yol oldu. Biz burada emeği olanlara teşekkür ediyoruz” dediler.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılan ve trafiğe açılan Mezra yolunun güzergahı da değişti. Çamçavuş Köprüsü trafiğe kapatılırken, araç trafiği yeni yoldan ve yeni köprüden veriliyor.

Kars-Ardahan-Çıldır Yoluna Yeni Güzergah

Kars-Ardahan-Çıldır Yoluna Yeni Güzergah

Kars-Ardahan-Çıldır Yoluna Yeni Güzergah

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.