1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Hareket Halindeki Kamyon Alev Alev Yandı
'Karakurt-Horasan Yolu'nun Tamamı Bitti

'Karakurt-Horasan Yolu'nun Tamamı Bitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansla açılışını 2020'de yaptığı Kars ile Erzurum arasındaki "Sarıkamış-Karakurt-Horasan" bölünmüş yolunda inşaası devam eden viyadük bugün hizmete açıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla açılışını 2020'de yaptığı Kars ile Erzurum arasındaki "Sarıkamış-Karakurt-Horasan" bölünmüş yolunda inşaası devam eden viyadük bugün hizmete açıldı..

Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolunun 40 kilometrelik bölümü 5 Aralık 2020'de resmen açılmıştı..

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Kars ile Erzurum arasındaki "Sarıkamış-Karakurt-Horasan" bölünmüş yolunun eksik bölümleri ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Karaismailoğlu paylaşımında, "Kars - Erzurum arasında; Yolculuk süresini 46 dk'dan 25 dk'ya indiren Karakurt-Horasan Yolu’nun Taşlı Güney-2 Viyadüğünü ve bağlantı yollarını bugün hizmete açıyoruz. Eser ve hizmet şölenimiz devam ediyor!" dedi.

‘Taşlıgüney-2 Viyadüğü’nün bitirilmesi ile Sarıkamış-Karakurt-Horasan" yolunun tamamı, bölünmüş yol olarak trafiğe açılmış oldu…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler